Personuppgiftspolicy för Sorkfjord Performance, Sorkfjord Fuma och Firma Alexander Wireen

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev, anmäler dig till en av våra kurser eller gör ett köp i vår webbutik. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, din postadress och ditt telefonnummer. Kreditkortsuppgifter behandlas av externa leverantörer av betaltjänster. Vi sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara, hårdvara samt besökshistorik.

Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Om du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du valt att prenumerera på något av våra nyhetsbrev sparar vi ditt namn och din e-post tills du väljer att avsluta din prenumeration. Du avslutar prenumerationen enklast genom att klicka på länken i nyhetsbrevet. Du kan även kontakta oss för att avsluta din prenumeration.

Om du handlat i webbshopen fuma.sorkfjord.com

Om du handlat i vår webbshop fuma.sorkfjord.com sparas ditt namn, kontaktuppgifter och beställning i minst 7 år för vår bokföring. Den betalningsleverantör som använts vid köpet (till exempel Klarna) sparar dina uppgifter i enlighet med deras policy (se "Så delar vi din information med våra samarbetspartners").

Sorkfjord Performances kurser

Om du anmält dig till en av våra kurser sparar vi dina personuppgifter i fem år från och med din anmälan.

E-handelssäkerhet

I samband med att du köper något på vår webbplats hanteras dina personuppgifter av oss och av den externa betaltjänst (till exempel Klarna) du väljer att använda vid köpet. För genomförande av transaktionen är respektive betaltjänstleverantör personuppgiftsansvarig.

Så delar vi din information med våra samarbetspartners

Din personliga information kommer inte att säljas eller delas med något annat företag, förutom då det är nödvändigt för att genomföra till exempel en beställning. Vi överför i vissa fall information du angett på vår webbsida till tredje part som hjälper oss att driva vår webbplats, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Våra samarbetspartners:

Cookies

Cookies kan användas för att anpassa vår webbsida efter återkommande besökares önskemål, till exempel spara inställning av webbsidans språk.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Rättelse av personuppgifter

Om du vill se eller rätta de uppgifter vi har om dig kan du när som helst kontakta oss.

Radering av dina personuppgifter

Om dina personuppgifter inte behöver sparas enligt lag (till exempel för vår bokföring) kan vi radera dem på din begäran. Kontakta oss om du vill att vi kollar om detta är möjligt i ditt fall.

Avsluta prenumeration på nyhetsbrev

Genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration avregistrerar du dig från vårt nyhetsbrev. För att välja bort eventuella andra former av marknadsföring, vänligen kontakta oss.